UCPA Resor - Golf nybörjare heltid - SOMMAR

Golf nybörjare heltid - Saint-Cyprien

Saint-Cyprien ligger vid medelhavet alldeles på gränsen till Andorra och kan erbjuda många aktiviteter både till havs och i bergen. För den som gillar bollsporter finns det en golfbana 5 km från centret med både 9 och 18-hålsbana. Kurs: 4 lektionstillfällen med instruktör.

4 teknikträningar + 1 träning inkl spel på banan. Även 2 träningar på gräset vid UCPA centret. Ni tränar på alla bitar så som långt spel, närspel, bunkrar och puttning. Ni avslutar sedan med att praktisera kunskaperna på banan. Detta är en perfekt kurs för dig som precis upptäckt golfen.

Ankomstdag (söndag)
Ankomst from 14:00. Söndag är introduktionsdag med inkvartering, gruppindelning och utlämning av utrustning under eftermiddagen. På kvällen ges en presentation om centret och veckans program av personal på plats.

Kursstart & Kursslut
Aktiviteten påbörjas måndag morgon och avslutas under fredagen. Utcheckning lördag ca kl 14:00.

Deposition
En deposition på 50€ kan få lämnas vid ankomst och återfås sista dagen.

Gruppstorlek
1 diplomerad instruktör om 8-10 personer.

Kursupplägg
Golfbanan ligger 5 km från centret. För maximal självständighet så rekommenderas hyrbil, annars har UCPA en minibuss som tar dig till och från golfbanan (c:a 10 min resväg). Man spelar antingen på 9- hålsbanan 'La Foret', 2963 m/ par 35 eller på den ännu mer utmanande 18- hålsbanan 'Etang-Canigou', 6 480 m/ par 73.

Träning: 5 halvdagar, motsvarande 1,5-2 h/halvdag med instruktör. 1 träningstillfälle efterföljs av träning på banan. Även 2 träningstillfällen på gräset vid UCPA centret.

Utrustning som ingår
All teknisk utrustning tillhandahålls av centret. Det går även bra att ta med egen. Ni får låna en bag, 1/2 set klubbor. Finns både vänster och höger klubbor. Bollar att spela på banan med ingår ej.

Egen utrustning
Ta gärna med egna golfskor alt. ett par bekväma tennisskor, bekväma byxor, längre shorts (typ Bermudas), regnkläder, golfhandske. Tänk på att kläderna bör vara bekväma då du kommer att gå längre sträckor. Ta med hänglås till förvaringsskåp, badlakan och handduk. Lakan ingår.

Med reservation för eventuella ändringar i aktivitetsprogram, som är ett exempel på hur veckan kan utformas. Programmet kan komma att ändras enligt tekniska kriterier, säkerhetskrav eller väderförhållanden under aktuell vecka. I det fall så är det endast UCPA-ansvarig på plats som har befogenhet att fatta nödvändigt beslut.

Angivna priser är per person och inkluderar
  • Boende i 4 bäddsrum (ev. dubbelrum mot tillägg)
  • Alla måltider: frukost, lunch & middag. Läs mer
  • Aktivitet med diplomerade instruktör: halvtid: c.a 12h/vecka
  • All teknisk utrustning, såvida inget annat anges i "mer info" under respektive aktivitet.
Mer om transporten
  • Transport ingår ej på sommaren (såvida inget annat anges i 'priser & datum'
  • Se "Restips" fliken under respektive resmål / aktivitet.
Ingår ej:
  • Måltidsdryck
Redan fullt? Använd UCPA Alerts!
 
 
Vecka
Incheckning
34
19/08
35
26/08
36
02/09
37
09/09
38
16/09
39
23/09
40
30/09
41
07/10
Saint-Cyprien
Golf nybörjare - 18-45 år