U.C.P.A Resor AB - vinter

”Enda anledningen att inte åka med UCPA är att man inte känner till det!”

Så kan man som en av våra gäster sammanfatta en skidresa med UCPA. Har du inte rest med oss tidigare så väntar dig en upplevelse utöver det vanliga! Vi är ingen vanlig skidresebyrå, vårt koncept är både unikt och kraftigt beroendeframkallande. Det kan en stor mängd tidigare resenärer intyga!

Välj bland ett unikt utbud av högklassiga skidupplevelser, från enkla och utvecklande, till krävande och riktigt utmanande. Det spelar ingen roll om du reser själv, är nybörjare eller erfaren skidentusiast – med UCPA får du högklassig skidåkning, god mat, utmaningar, kul umgänge och massor av valuta för pengarna.

KOMMANDE SÄSONG

I början/mitten av augusti kommer vår information om nästa vinter (2015) vara uppdaterad på hemsidan och bokningen öppnar i slutet av augusti/början av september.
Vill du inte missa när vi går ut med mer detaljerad information, anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte får det redan nu) på www.ucpasommar.se

Trevlig sommar!

Nu flyger vi!
Nu flyger vi!

Vi kommer att fortsätta med flyg från Arlanda även vintersäsongen 2015 och vem vet, kanske kommer det fler nyheter på området...

Studentpriser
Studentpriser

Vintern 2015 kommer vi att fortsätta med mycket bra priser till dig som är student. Happy ski-produkten görs om något. Istället för skidskola kan man prova på olika sessions, som park, off pist, teknikträning etc. Det kommer som vanligt vara ett begränsat antal platser så det är "först till kvarn" som gäller.

Transfer till Chamonix, Serre Chevalier & Tarantaisedalen
Transfer till Chamonix, Serre Chevalier & Tarantaisedalen

Utnyttja möjligheten att boka transfer med UCPA Resor till Chamonix, Serre Chevalier, Les Arcs, Val d'Isère, Tignes samt Val Thorens. Vi hjälper vi dig med transfer från Grenoble och Genève T/R på lördagar.

Fallit för UCPA:s åldersstreck, men ändå sugen på att åka iväg en vecka med oss? Du som är upp till 65 år är välkommen på våra seniorveckor.

Säsongen 2015 kommer vi att erbjuda familjeveckor, preliminärt ligger veckorna 7, 9 och 15 i våra almanackor.