U.C.P.A Resor AB - vinter

”Enda anledningen att inte åka med UCPA är att man inte känner till det!”

Så kan man som en av våra gäster sammanfatta en skidresa med UCPA. Har du inte rest med oss tidigare så väntar dig en upplevelse utöver det vanliga! Vi är ingen vanlig skidresebyrå, vårt koncept är både unikt och kraftigt beroendeframkallande. Det kan en stor mängd tidigare resenärer intyga!

Välj bland ett unikt utbud av högklassiga skidupplevelser, från enkla och utvecklande, till krävande och riktigt utmanande. Det spelar ingen roll om du reser själv, är nybörjare eller erfaren skidentusiast – med UCPA får du högklassig skidåkning, god mat, utmaningar, kul umgänge och massor av valuta för pengarna.
 

I år börjar vi med flyg även till Serre Chevalier. Flyget går från Arlanda till Grenoble och tar vi dig sedan vidare till centret med transferbuss. Orterna dit du kan boka flyg är: Serre Chevalier, Les Arcs, Val d'Isere, Tignes och Val Thorens.

Vi kan även vintern 2014 erbjuda mycket bra priser till dig som är student. Happy ski - "Tout compris" finns under utvalda veckor i Val Thorens, Argentière, Les Arcs och Tignes. Då det är ett begränsat antal platser så det är "först till kvarn" som gäller.

Utnyttja möjligheten att boka transfer med UCPA Resor till Chamonix, Serre Chevalier, Les Arcs, Val d'Isère, Tignes samt Val Thorens. Vi hjälper vi dig med transfer från Grenoble och Genève T/R på lördagar.

Fallit för UCPA:s åldersstreck, men ändå sugen på att åka iväg en vecka med oss? Du som är upp till 65 år är välkommen på våra seniorveckor.

Serre Chevalier v16  Boka nu -->

Är ni en grupp gymnasiestudenter, idrottsförening eller bara ett gäng kompisar, som är 16 eller 17 år, men inte fyllt 18 år än? Välkomna!