UCPA Resor - Aktivitetsresor till Frankrike - VINTER
 • Upptäck UCPA!

  Upptäck UCPA!
  Vårt unika koncept | Läs mer →

 • Soloveckor

  Soloveckor
  - för dig som reser på egen hand | Läs mer →

 • Världens bästa off pist-skola?

  Världens bästa off pist-skola?
  Läs Freeride's resereportage om UCPA | Läs mer →

Nyheter

photo

Soloveckor!

Fr.o.m vintern 2016 har du som åker solo en unik möjlighet till detta! Satsa på någo utav våra 5 soloveckor, förlagda på 4 olika resmål. Första tillfället ges i Val Thorens vecka 53.
Läs mer →

photo

Ungdomsrabatt 18-25 år

Från och med den 10/11 2015 kan vi erbjuda ungdomsrabatt på 500 kronor för alla mellan 18-25 år på alla våra aktiviteter förutom Happy Ski/studentresor och familjeveckor.
Läs mer →

photo

Transfer 2016 T&R

Boka transfer med UCPA Resor till våra olika resmål. Vi hjälper dig med transfer från Grenoble och Genève T/R på lördagar.
Läs mer →

Populära resmål

photo

Verdon

Klättrarnas Mecka mitt i det soliga Provence, berömt för sina lodräta kalkstensklippor. Området påminner om Grand Canyon och är nästan lika spektakulärt!
Läs mer →

photo

Saint Cyprien

Saint-Cyprien är en typisk fransk medelhavsort med Pyrenéerna i bakgrunden. Landskapet är mycket vackert och här skiner solen nästan jämt.
Läs mer →

photo

Serre Chevalier

Serre Chevalier i Sydalperna är vintertid ett av våra mest populära resmål. Inte att förglömma att denna alport även sommartid har mycket att erbjuda!
Läs mer →

Populära aktiviteter

photo

Vågsurf

Den franska Atlantkusten är känd för sina mils¬långa sandstränder och häftiga vågor. Här finns de bästa förutsättningarna.
Läs mer →

photo

Alpinism

En kurs för dig som vill introduceras eller vidareutvecklas i alpinismens värld. En härlig blandning av klättring, isklättring, glaciärvandring, teknik och teori.
Läs mer →

photo

Multisport

En aktivitetssemester som innehåller massor och givetvis anpassas efter de möjligheter som finns på orten. Perfekt för dig som vill prova på många spännande saker under en vecka.
Läs mer →

--> -->