Att åka buss till Alperna

Smidigare än vad man tror

Bekvämaste bussresan till Alperna!

Vi vågar påstå att man inte kan åka bekvämare med buss till Alperna. Vi vågar dessutom påstå att vi har den i särklass effektivaste transportapparaten dit; först dit och först hem! Alla våra bussar är utrustade med moderna sovsäten. Inredningarna erbjuder utmärkt sitt- och liggkomfort och gott om benutrymme.


Sovbuss, mysigt & supersocial!

På natten förvandlas bussen till en rullande jättesäng i två plan, där du kan sträcka ut dig med kudde och filt och sova gott medan bussen rullar vidare mot resmålet. I Schweiz äter vi frukost på ett eget ställe i en mysig by. Bussen återställs och vi njuter av landskapet i några timmar, fram till resmålet.


Våra bussar

Vi använder enbart moderna helturistbussar med toalett och dvd. Sovbussar, normalt dubbeldäckare, används till alla resmål.


Miljösmart

Det är bra att vara medveten om att snön försvinner och glaciärerna smälter. Ännu bättre är att göra något åt det. Det gör vi genom att välja det miljövänligare bussalternativet. Prismässigt oslagbart och miljömässigt suveränt.


Inte så långt som man tror..

Resan börjar från Helsingborg genom Danmark till Rödby under ca 2 timmar. I Rödby tar vi färjan över till Tyskland (ca 45min), innan vi rullar vidare i Tyskland. För de som vill visas det film och kanske kör reseledaren någon quiz. Nästa stopp är nattstoppet, när bussen skall bäddas om till sovbuss. Efter en förhoppningsvis skön natts sömn så väcks ni lagom till frukost i den lilla pittoreska byn La Gruyère, Schweiz - känd för sin fantastiska ost. Bussen återställs och vi njuter av landskapet i några timmar, fram till resmålet.. Et voila!