Seniorveckor

Läs mer och boka seniorveckan här

Vintern 2023 är du som är mellan 45-65 år varmt välkommen att åka med oss på seniorveckan till Les Arcs!

Vecka: 1
Ankomst: Söndag 1/1
Avresa: Lördag 7/1

UCPA har egentligen en åldersgräns på 39 år, men efter många års samarbete och goda relationer har vi fått "dispens" upp till 45 år. Detta har vi fått tack vare er trogna resenärer, som är entusiastiska skidåkare och älskar UCPAs koncept. Åldersgränsen har inte med resenärernas fysiska förmåga att göra, utan finns helt enkelt där för att UCPA är en organisation uppbyggd för att verka mot unga människor.

För att få åka med på UCPA Resors seniorveckor ska man väl känna till UCPA-konceptet, tycka om att umgås med folk i alla åldrar, vara okej med att dela rum med andra resenärer och vara i god fysisk form. Du är välkommen om du är 45-65 år gammal. Är du över 65 år har vi endast möjlighet att ta emot dig som resenär under familjeveckor.

Det enda som skiljer dessa resor från övriga är att den övre åldersgränsen är 65 år istället för 45 år.


Åldersgräns 55 år för MAJORITETEN av våra off pist-aktiviteter

Att offpiståkning kräver erfarenhet är vi nog alla överens om. UCPA i Frankrike har därför tagit beslutet att höja åldersgränsen för nästan alla typer av offpist-aktiviteter till 55 år. 

Du ser i prislistan vilka aktiviteter som har 55 år som åldersgräns. Välkommen att boka! Glöm dock inte att ni måste ha rätt nivå för att delta i dessa aktiviteter, läs under 'mer info' på respektive aktivitet för att se om ni har rätt nivå.

För övriga aktiviteter gäller fortfarande 45 år (med undantag för seniorveckorna).