Bli en UCPAambassadör!

Du kommer inte få inbjudningar till cocktailpartyn på franska ambassaden, men du kan få rabatt på dina resor hos oss . Det är en kombination av grupprabatt, ett lojalitetsprogram och ett utmärkt tillfälle att testa dina marknadsföringskunskaper. 

Programmet är ganska enkelt. Rekommendera UCPA Resor till någon som aldrig rest med UCPA Resor tidigare. 

De personer du rekommenderar behöver inte boka samma resa som du - de kan boka en annan vecka, ett annat center och/eller en annan aktivitet. Ambassadörsprogramet ger dig en möjlighet att prova dina kunskaper när det gäller marknadsföring. Du kanske läser på universitetet, arbetar på ett stort företag, är aktiv på ett gym, medlem i en idrottsförening eller bara har en hel hög med kontakter. Du kan skicka e-mejl till dina vänner, använda Facebook, sätta upp affischer, prata med folk - vad du vill, det är endast fantasin som sätter gränserna! 

När du loggar in på din sida på www.ucpa.se kommer du hitta din ambassadörskod – det du sedan gör är att skicka den vidare till alla dina kontakter, som i sin tur uppger denna kod när de gör sin bokning. Det innebär att vi kan spåra hur många personer som har bokat sig med just din kod och därmed ge dig din rabatt. 


Hur det fungerar: 

1. Värva en ny* resenär och få 400 kr i rabatt på en framtida resa med oss  
2. Du kan nyttja din intjänade rabatt när du värvat minst 3 vänner. 
3. Bonusen kan inte överlåtas till någon annan och inte heller bytas mot kontanter. 
4. Ambassadörskoden kan inte användas för att värva nya resenärer som bokar Happy Ski, gruppresor eller familjeveckor.
5. Kampanjkoden måste uppges vid bokningstillfället och kan inte lämnas i efterhand.

* ny resenär är någon som aldrig rest med UCPA Resor tidigare.